RÅT OG ELEGANT

GRAFISK OG STILRENT

SKULPTURELT OG INDUSTRIELT

håndlavet ring Guldsmed Stinne Holm Nørrebro
“AS A JEWELER, I CONSTANTLY LOOK FOR NEW INSPIRATION.”

“MY DESIGN IS UNIQUE, AUTHENTIC AND CHARACTERIZED BY CLEAN AND GRAPHIC LINES.”

rustikke ringe fra Stinne Holm
Unika ringe fra Stinne Holm Nørrebro

Stinne Holm – Guldsmed og smykkedesigner

Velkommen til min lille smykke-butik og værksted. Jeg hedder Stinne Holm, er guldsmed og har siden 2010 designet og produceret håndlavede smykker, i mit værksted på Stefansgade på Nørrebro i København.

Mine smykker er alle håndlavet lokalt på mit eget værksted. 100% dansk produceret håndværk i absolut topkvalitet. 

Passion for smykker og design

Når jeg designer smykker og arbejder i værkstedet betyder det meget for mig, at mine smykker er enkle, smukke og lavet med med professionelt håndværk.

Jeg får tit at vide, at jeg har en let genkendelig stil, man ikke ser andre steder. Det er for mig et kæmpe kompliment! Jeg har fundet min niche inden for unikt smykke-design, der er kendetegnet ved enkelthed med smukke skævheder og uforudsigeligheder. 

Jeg elsker simpelt formsprog og rene materialevalg. Jeg arbejder med rene linjer, vinkler, flader, vridninger, geometriske former og er grafisk inspireret.

Smykkedesigner Stinne Holm København
Guldsmed Stinne Holm Nørrebro

Håndlavede smykker

 

For mig er det både vigtigt at være innovativ og konstant skabe nyt. Jeg laver hele tiden nye designs og derfor vokser min smykkekollektion. Men jeg sorterer også ud og vurderer mine eksisterende styles, så kollektionen konstant føles frisk og tidsrelevant.  

Ligesom jeg på intet tidspunkt har ønsket at producere ‘stangvarer’ eller lave smykker i så højt antal, at de bliver mainstream. 

Hvis du har set et udgået smykke, som jeg har lavet, er du velkommen til at kontakte mig. Så skal jeg nok lave smykket til dig, som du har forelsket dig i.

 

Speciallavede smykker og vielsesringe

 

Hvis du er på jagt efter en helt unik gave eller ønsker I at jeres forlovelses- og vielsesringe skal være unikke og speciallavede – så kan jeg hjælpe.

Jeg elsker disse projekter, hvor vi sammen skal designe et unika smykke. Ofte foregår sådan et projekt, at vi sammen snakker os frem til en ide og nogle designmuligheder, hvorefter jeg enten skitserer, laver sølvprøver, modeller i voks, pap eller lignende for at visualiserer bedst muligt, hvad jeg har i tankerne.  

Du er altid velkommen til at skrive til mig, hvis du vil mødes. Det koster selvfølgelig ingenting og du kan sagtens fortryde undervejs i processen, når vi går i gang med udarbejdelse af et unikt design og unikasmykke.  

Det er muligt at lave disse smykker af eget gammelt arveguld eller at bruge det som betalingsmiddel. Tænk hvad det giver til din nye ring, at have mormors guldring med i den. 

Guldsmed Stinne Holm Nørrebro

Guldsmede-værksted og butik på Nørrebro

 

Siden 2010 har jeg haft guldsmed med butik og værksted i den charmerende Stefansgade på Nørrebro i København.

Her er du altid velkommen til at kigge ind og se, hvordan et smykke bliver til på mit lille guldsmedeværksted i hjertet af Nørrebro

CONTACT

STINNEHOLM.COM
Stefansgade 17, st. tv.
2200 København N.

+45 28349803
contact@stinneholm.com

CVR: DK-32235816

CAN I HELP?

4 + 10 =

0
Cart