Håndlavede smykker

Unikke smykker lavet i hånden

Altid håndlavede smykker

Tal direkte med smykkedesigneren

Alle mine smykker her i webshoppen og i butikken er lavet i hånden på mit eget værksted midt i skønne Nørrebro, København. Jeg elsker arbejdet med at lave alt fra fingerringe, ørestikker, halskæder og armbånd, ligesom jeg altid er klar til at lave unika smykker, som jeg fremstiller udfra dine ønsker. Gå på jagt i min webshop efter et håndlavet smykket. Husk også at se min specielle kategori med unikke smykker til mænd.

Få et tilbud på håndlavede smykker

håndlavede smykker i København

Håndlavede design smykker

Hvis du er på jagt efter en guldsmed, som laver håndlavede smykker i København, så er du havnet det rette sted. Jeg blev udlært guldsmed i 2004, og under min uddannelse blev jeg trænet i alle de klassiske teknikker indenfor smykkeproduktion.

For mig er det gode håndværk vigtigt, og som kunde er du med inde over smykkedesignet fra start til slut. Gode og personlige kunderelationer er altafgørende for mig. Det betyder, at mine kunder kommer fra både nær og fjern, og mange af dem er tilbagevendende med nye opgaver.

Min vigtigste opgave er, at du kommer hjem med et smukt smykke, som du føler dig særligt knyttet til.

Smykker inspireret af byens liv

For mig er enkelhed noget af det stærkeste, og derfor er mine smykker ofte udformet i et enkelt design med flotte detaljer. Der er rene linjer og et grafisk udtryk i mine smykker, som hver især varierer mellem det mere skulpturelle udseende og det mere simple look.

Mit værksted har adresse på Nørrebro i København, og når jeg designer smykker, så drager jeg inspiration fra det pulserende byliv, som omgiver min arbejdsplads. Jeg er særligt fascineret af arkitektur, hvilket også afspejler sig i min smykkeproduktion. Derfor vil du ofte se skyggefelter, skarpe snit og arkitektoniske former i mine smykker.

Geometri er ligeledes også et tilbagevendende element i mine designs.

Jeg laver mange typer af smykker, og i mit værksted kan du både finde øreringe, halskæder, fingerringe, armbånd og mere. Jeg er især glad for at lave fingerringe, hvor der er masser af formgivningsmæssigt potentiale.

Mit udvalg af håndlavede smykker

viser 133–136 af 155 resultater

Håndlavede design smykker

Kom ind til en snak om dine håndlavede smykker

Hvis du er interesseret i at vide mere om håndlavede smykker og muligheden for, at jeg skal lave nogle til dig, er du mere end velkommen til at komme forbi til en samtale. Det er altid muligt at booke et møde, hvor vi kan tale om dine idéer og ønsker for smykket. I fællesskab udformer vi dine idéer, og så står jeg for at eksekveringen.

Når du vælger mig som din guldsmed i København, så får du et flot og unikt smykke, som ingen andre har. Det er også den ideelle gave til særlige begivenheder. Jeg laver for eksempel unikke, håndlavede vielsesringe i forbindelse med bryllupper.

Der er mange muligheder, når det kommer til smykkedesign. Du kan få smykker med matte eller blanke overflader, i sølv eller guld, med eller uden ædelsten og juveler. Hvis du gerne vil have en bestemt gravering eller en anden specifik detalje, så klarer vi også det. Jeg elsker at kunne gøre en forskel i mine kunders liv, og jeg arbejder dydigt på at gøre selv dine vildeste smykkedrømme til virkelighed.

Det siger mine kunder

GMB anmeldelser

Stinne har både fantastiske smykker og virkelig god kundeservice. Stinne har lavet vores vielsesringe, og de er blevet lige som jeg ønskede mig dem.

Marie Warthoe

GMB anmeldelser

Stinne er ikke bare en superdygtig guldsmed, der laver smukke og unikke smykker. Hun er også en kreativ og empatisk kvinde.

Mi Thomsen

GMB anmeldelser

Stinne er verdens bedste guldsmed med den sejeste stil. Hun laver de fineste smykker der både er rå, grafiske og meget smukke.

Mille Bonde

GMB anmeldelser

Sublim kundeservice! Stinne har specialdesignet vores vielsesringe i et fantastisk forløb. Vi anbefaler hende til alle, der ønsker kvalitetssmykker i unikt design!

Pernille Nyvang Jørgensen

GMB anmeldelser

Wow Stinne Holm er fantastisk !! Skulle have lavet en ret så speciel og krævende forlovelsesring med en dråbeformet diamant.  Alt fra idé, proces, løbende kommunikation og det færdige produkt har været fantastisk.

M Nygaard

Mød Stinne Holm

Jeg blev udlært som guldsmed med medalje i 2004 og har haft eget studie på Nørrebro i København siden 2010.

Som guldsmed har jeg konstant øje for ny inspiration. Mit design er unikt og autentisk, kendetegnet ved rene, grafiske linjer og med fokus på materialer af bedste kvalitet.

Fingerringe, ørestikker, armringe, halskæder og større unikke showpieces udformes med øvet hånd i guld og sølv.

Book møde i mit værksted i København

Lad os sammen gå over jeres tanker og ideer til hvordan de perfekte ringe ser ud for jer.  Du er også velkomen til at kigge forbi mit smykkeværksted på Nørrebro for at snakke om dine ønsker til et smykke, der er lavet i hånden. 

Håndlavede smykker fra Stinne Holm

KONTAKT

STINNEHOLM
Stefansgade 17, st. tv.
2200 København N.

+45 28349803
contact@stinneholm.com

CVR: DK-32235816
Google Maps

0
Indkøbskurv