Unika smykker

Unikke speciallavede smykker

Altid håndlavede smykker

Tal direkte med smykkedesigneren

Har du et gammelt smykke liggende, der har stor betydning for dig, men som du ikke længere går med? Smykker er skabt til at blive vist frem, men i løbet af livet kan ens stil og smag nå at skifte mange gange. Det er helt naturligt, men frem for at lade de glemte smykker svinde hen i en skuffe, så kan jeg, Stinne Holm, hjælpe dig med at puste liv i dem ved at lave dem om til et helt nyt, specialdesignet smykke.

Få et tilbud på specialdesignede smykker

specialdesignede smykker

Væk gamle smykker til live

Hvad enten der er tale om smykker, som ikke længere falder i din smag, eller arvestykker, der godt kunne bruge et moderne og personligt touch, så kan jeg hjælpe dig med at realisere dine ønsker.

Dette gælder også, hvis der ikke er behov for et nyt design, men at smykket bare er lidt slidt, og derfor har brug for en kærlig hånd eller udskiftning af visse dele.

Jeg kan også sagtens hjælpe dig med at finde en løsning, hvis du ikke har et gammelt smykke liggende derhjemme, men derimod har en rigtig god idé til et eller flere speciallavede smykker.

I dette tilfælde er du selvfølgelig også rigtig velkommen til at komme og tage en snak med mig om dine idéer.

Speciallavede fingerringe

Speciallavede smykker afhænger af din personlighed, og når det handler om fingerringe, så kan der være mange forskellige ønsker og forventninger til ringens udseende.

Nogle foretrækker et ekstrovert og særligt iøjnefaldende design, mens andre er mere til små, sirlige detaljer på en mere enkel ring.

Det kan også være, at du er til rå, skulpturelle udfoldelser eller arkitektonisk geometri – i så fald kan du for eksempel lade dig inspirere af min Rock On-ring og Facet-kollektionen. Sætter du derimod mere pris på det minimalistiske, og ønsker du en mere simpel ring med en twist, så kan Origami-kollektionen måske hjælpe dine tanker på vej mod det, du søger.

viser 9–12 af 168 resultater

speciallavede Smykker

Speciallavede ørestykker og øreringe

Ørestikkerne er nogle af de mest populære i min smykkekollektion, og har du brug for lidt inspiration til, hvordan dine speciallavede smykker skal se ud, så kan du med fordel tage et kig på ørestikkerne og lade din kreativitet blomstre.

Er geometri og rene linjer lige dig, så kan Folded- eller Shard-kollektionen måske hjælpe dig på vej til at udtænke dine specialdesignede smykker. Har du planer om et mere symbolistisk formsprog, så kan Ear Spear- eller Move Forward-kollektionen måske hjælpe dine tanker på vej.

Halskæder, armringe og herresmykker

Speciallavede smykker kan også laves i form af halskæder, armringe og herresmykker. Har en af kollektionerne for fingerringe eller ørestikker vækket din interesse, så kommer flere af dem faktisk også som halskæder, armringe eller herresmykker.
Det kan også være, at du ikke har overvejet muligheden om, at dine smykker kan laves om til andre smykker.

Hvis det er tilfældet, så tag endeligt et kig blandt nogle af de andre kategorier og tyg lidt på, om dit specialdesignede smykke måske skal være en halskæde, en armring eller noget helt tredje.

Det siger mine kunder

GMB anmeldelser

Stinne har både fantastiske smykker og virkelig god kundeservice. Stinne har lavet vores vielsesringe, og de er blevet lige som jeg ønskede mig dem.

Marie Warthoe

GMB anmeldelser

Stinne er ikke bare en superdygtig guldsmed, der laver smukke og unikke smykker. Hun er også en kreativ og empatisk kvinde.

Mi Thomsen

GMB anmeldelser

Stinne er verdens bedste guldsmed med den sejeste stil. Hun laver de fineste smykker der både er rå, grafiske og meget smukke.

Mille Bonde

GMB anmeldelser

Sublim kundeservice! Stinne har specialdesignet vores vielsesringe i et fantastisk forløb. Vi anbefaler hende til alle, der ønsker kvalitetssmykker i unikt design!

Pernille Nyvang Jørgensen

GMB anmeldelser

Wow Stinne Holm er fantastisk !! Skulle have lavet en ret så speciel og krævende forlovelsesring med en dråbeformet diamant.  Alt fra idé, proces, løbende kommunikation og det færdige produkt har været fantastisk.

M Nygaard

Book møde i mit værksted i København

Lad os sammen gå over jeres tanker og ideer til hvordan de perfekte ringe ser ud for jer. I er velkomne til at komme forbi mit smykkeværksted på Nørrebro for at snakke om det in person eller vi kan i første omgang tage en snak over telefonen.

På dette møde vil vi konkretisere, hvad I er på jagt efter og arbejde henimod det færdige resultat – fra en idé i jeres bevidsthed til et værdifuldt symbol på jeres kærlighed.

speciallavet forlovelsesring

KONTAKT

STINNEHOLM
Stefansgade 17, st. tv.
2200 København N.

+45 28349803
contact@stinneholm.com

CVR: DK-32235816
Google Maps

0
Indkøbskurv