Smykker til mænd fra Stinne Holm

Stinne Holm designer og fremstiller rå og elegante smykker til mænd med et maskulint udtryk. Alle herresmykkerne er skabt med inspiration fra naturen og materialernes rå og rustikke udtryk.

Rå og elegante herresmykker

Hos Stinne Holm er vores designfilosofi baseret på rå enkelhed med smukke skævheder og uforudsigeligheder. Alle vores herresmykker er unikke og skiller sig ud fra andre smykker til mænd på markedet. Vi bruger renheden i materialerne og de simple former og linjer til at lade smykkernes rå elegance tale for sig selv.

Ringe til mænd der matcher dit look

Her finde du et bredt udvalg af ringe til mænd, der er designet til at skille sig ud og give ethvert look et unikt touch. Vores FACET ringe er designet med grundlag i moderne arkitektoniske bygninger med vinkler i alle afskygninger.

Vedhæng til mænd i maskulint design

Vi har også et stort udvalg af vedhæng til mænd, der alle er maskuline og elegante i design. Vores fortolkning af det klassiske pendul vedhæng er som skabt til at skabe ro ved at ligge på dit bryst som en huskeregel om, at det du vil nå, nok skal nås.

Sådan bliver et herresmykke til

Det siger mine andre kunder

Stinne Holm
4.9
Based on 116 reviews
powered by Google
mstfredemstfrede
12:06 29 Mar 23
Helt i top oplevelse!!!Kan kun anbefales!!Søde og imødekommende personaler, de er lydhør og hjælpsomme, selvom jeg som mand, ikke helt er med på det med størrelser på ringe osv 😅Så nu jeg meget bedre klædt på til næste gang, takket være dem.Service på førsteklasse, ingen problemer er for store eller spørgsmål forkerte. Igen kan kun anbefales
sarah simonsensarah simonsen
08:57 27 Feb 23
Stinne er fantastisk dygtig og har ramt 100% plet ud fra mine tanker om hvad jeg ønskede i min nye powerring 🎉
Sara LundSara Lund
17:43 30 Jan 23
Stinne er fantastik dygtig og virkelig inspirerende. Jeg har fået et smykke så smukt og unikt som jeg aldrig havde turde drømme om. Og med guld fra mine bedste- og oldeforældres vielsesringe. Tak for det Stinne.
Peter StormPeter Storm
19:39 01 Nov 22
Stinne har lavet et par vidunderlige vielsesringe til os. Fra vi kom med vores ideer til færdigt produkt har vi følt os trygge og godt vejledt. Godt håndværk og et smukt produkt.
Tabita ChristensenTabita Christensen
08:02 27 Oct 22
Supergod oplevelse!! Stinne var lydhør og imødekommende ift. vores ønsker og ærlig og professionel ift. hvad der kunne lade sig gøre. Resultatet blev mega flotte ringe, som vi helt sikkert bliver superglade for, når de må tages i brug:-)De allerbedste anbefalinger herfra!!
celia dibona schnellcelia dibona schnell
10:49 24 Aug 22
Jeg kom helt desperat ind til Stinna, fordi jeg endelig havde besluttet at fri til min kæreste. Stinne sagde straks ja til at hjælpe, selvom jeg var meget sent ude. Er helt sikker på, at der har været meget aftenarbejde for hendes vedkommende. Stinne er enormt sød og hjertelig og lavede de smukkeste ringe til os. Min nu - mand elsker hans ring, ligeså meget som jeg elsker min. Jeg vil aldrig købe mine smykker et andet sted!
Kristian FrederiksenKristian Frederiksen
19:28 23 Aug 22
Stinne har en enormt venlig og imødekommende energi. Vi følte os lyttet til og fik lige præcis det, som vi havde håbet på. Derudover gik det tjept og Stinne var nem at komme i kontakt med, hvis man havde spørgsmål eller ønsker til ændringer. Vi kan kun varmt anbefale et kig ind i den hyggelige butik på Stefansgade!
Virkelig god og rar oplevelse hos Stinne Holm. Kan kun anbefales. Jeg skulle have omsmeltet mine bedsteforældres forlovelsesringe til en ny ring, som jeg kunne passe og bruge, og Stinne var fra start frisk på opgaven. Hun var god til at komme med sine erfaringer om, hvad der kunne lade sig gøre, samt en kreativitet til at gribe mine ideer og bygge videre på dem. Jeg er virkelig blevet glad for resultatet og vil helt sikkert bruge hende igen, hvis jeg skal have lavet nye ringe.
Kasper AndersenKasper Andersen
07:20 15 Jul 22
Vi fik i sommeren 21 lavet vielsesringe hos Stinne. Vi er begge stadigvæk ligeså glade for ringene som da vi så det endelig resultatet første gang. Stinne var utrolig god og vejledende til at finde frem til lige netop dét vi ønskede. Vi følte os taget i hånden og kyndigt ført igennem hele processen, hvor Stinne var rigtig god til at lytte og guide os ift vores ønsker til design og hvad der ville fungere og ligeså vigtigt, hvad der ikke ville.En kæmpe anbefaling herfra
Jane Møller LaustsenJane Møller Laustsen
12:04 14 Jul 22
Stinne laver de mest fantastiske smukke smykker, og så er hun derudover utrolig dygtig til vejledning i valg/ideer ifht sine smykker og super sød! Jeg bestilte tid hos hende, da jeg havde set mig lun på særlig én af hendes ringe. Jeg ville gerne have lidt vejledning og ideer til, hvordan ringen kunne gøres lidt mege personlig, og her var hun virkelig kyndig og havde gode ideer og mening om, hvad der ville fungere godt. Jeg har modtaget den smukkeste ring, som jeg er så utrolig glad for! Jeg vil hver dag gå og nyde synet af den, og simpelthen glædes ved mig selv over, hvor lækker den er at se på- den er simpelthen noget helt særligt!Jeg kan på det allervarmeste anbefale Stinne Holm- fantastisk håndværk og super sød service!!
Fik de smukkeste vielsesringe til vores vielse i 2018, har efterfølgende fået lavet en smuk ring for mine tre børn.Jeg vil til en hver tid anbefale Stinne, hun er talentfuld samtidig virkelig god til at hjælpe træffe de rigtige valg
js_loader

Køb smykker til mænd online eller i butikken på Nørrebro

Kom forbi Stinne Holm i Stefansgade på Nørrebro i København og prøv smykkerne og møde designeren selv. Har du ikke  mulighed for at komme i butikken, kan du nemt købe dine herresmykker her på webshoppen. Og vi er helt med på, at det kan være svært at købe smykker på nettet. Derfor tilbyder vi naturligvis 30 dages fuldreturret, hvis det smykke du har købt ikke lige lever op til dine forventninger. Dermed kan du også med ro i sindet give et herresmykke fra Stinne Holm i gave til en du holder af. Husk at vi sender fragtfrit i hele Danmark. 

KONTAKT

STINNEHOLM
Stefansgade 17, st. tv.
2200 København N.

+45 28349803
contact@stinneholm.com

CVR: DK-32235816
Google Maps

0
Indkøbskurv