Hvor ligger den bedste café på Nørrebro? Her er 5 bud

Cafémiljøet på Københavns Nørrebro er de seneste 20 år blomstret helt utroligt op. Udvalget er enormt og stemningen og atmosfæren er bare i top. Dette uanset om du leder efter en café til morgenmad, brunch, en hyggelig frokost, måske bare til en kop kaffe eller en øl, men også til aftensmad. 

Generelt er Nørrebro en multietnisk bydel, hvor studerende og kreative kan boltre sig i secondhand butikker, grønne områder og spændende spisesteder.

Men hvor ligger den bedste café på Nørrebro? Her er fem caféer, som du bare ikke må snyde dig selv for at opleve.

 

Riccos Kaffebar

Her har du det første bud på den bedste café på Nørrebro. Jeg er simpelthen nød til at starte med Riccos Kaffebar på Stefansgade i det indre Nørrebro. Den ligger nemlig lige ved siden af mit eget guldsmede-værksted og min smykkebutik. Det er kort sagt en café midt i et kvarter med masser af liv og kultur. Her er der puls næsten døgnet rundt, og det er let at besøge med offentlig transport.

Riccos Kaffebar er et rigtigt åndehul, hvor hyggen, god kaffe og plads til at alle bliver prioriteret.

Riccos Kaffebar insisterer de på at gøre tingene på deres egen måde. Alle detaljer er gennemtænkte og udført med omtanke. Det er med andre ord det perfekte sted at nyde en kaffe af høj klasse og så bare slappe af. Caféen er i øvrigt en del af en kæde med afdelinger i hele København.

 

Coffee Collective

Coffee Collective finder du i Jægersborggade i den hippe del af Nørrebro. I området findes både Michelin-restauranter og et multikulturelt miljø. Her er således endnu et godt bud på den bedste café på Nørrebro.

Cafëen åbnede i 2007. Her finder du et personale, der er drevet af at skabe de bedste kaffeoplevelser i verden. Hver dag ristes friskt kaffe og dette ud fra et fokus på bæredygtighed fra bønne til kop. Det kan tydeligt smages i den kaffe, der serveres. Udvalget er nok ikke det største, men til gengæld er smagen helt i højsædet.

Folkene bag Coffee Collective rejser verden rundt, deltager i kaffekonkurrencer og vinder ofte præmier. Desuden indkøbes løbende bønner direkte fra farmere, og så er de eksperter i at beholde smagsstofferne fra bønnerne i kaffen.

 

Darcy’s Kaffe

I det trendy og afslappede Rantzausgade findes det næste bud på den bedste café på Nørrebro: Det super stemningsfyldte Darcy’s Kaffe. Et hyggeligt sted, der benytter de bedste kaffebønner fra de bedste risterier fra hele verden. Kaffen er med andre ord i verdensklasse, den serveres med et smil og gerne med lidt brød til.

Ejeren, Darcy Millar, har specialiseret sig i at finde frem til de bedste kaffebønner fra hele verden. Hele tiden tilpasses og udbygges menukortet, og så er Darcy altid villig til at tage en snak om kaffe og dele sin viden til dem, der gerne vil vide mere om kaffebrygning. 

Kaffen serveres gerne sammen med lækker mad, en croissant eller andet lækkert brød.

Indretningen i Darcy’s Kaffe er som en trendy og cool københavnerlejlighed med plads til at sidde og læse, at arbejde eller bare sidde og se livet passerer forbi, imens du nyder en kaffe af høj kvalitet. 

Det er det ægte københavnerliv, du kan opleve hos Darcy’s Kaffe. Og kommer du ikke fra Danmarks hovedstad, så er det et oplagt sted at besøge.

nørrebros bedste cafe

Gaarden og gaden

 

Fjerde bud på den bedste café på Nørrebro; Gaarden & Gaden på Nørrebrogade kan man altid let finde ved den enorme røde neon vindråbe, der hænger på facaden. Vindråben er med til at skabe en unik stemning af at være i en storby i en hyggelig atmosfære.

Gaarden & Gaden finder du både lækker kaffe, fantastisk vin og super udsøgt mad.

Det er det franske og sydeuropæiske køkken, der er på menuen hos Gaarden & Gaden med et bredt udvalg af store og mindre retter. Det gælder både til frokost og til aften. 

Og det er noget helt specielt at indtage et lækkert måltid på den travle Nørrebrogade med vin fra stedets omfattende vinkælder eller en special øl. De må du ikke snyde dig selv for.

 

Friheden

 

Friheden er et sted som få andre steder i verden, og det er det sidste bud på den bedste café på Nørrebro. Det er en café uden en egentlig adresse. Den ligger ud til Nørrebro Skaterparken og stedets Grønne Stil. 

Men det er ikke svært at finde frem til Friheden. Der er stort set altid udeservering, så man kan lytte sig frem. Hos Friheden kan du få alle dagens måltider. Og du kan få mad fra hele verden lavet i økologiske produkter. Konceptet er simpel men lækker mad, hvor den gode smag er i fokus. Og så er priserne i den lave ende og stemningen super afslappet.

Til maden kan du få en regulær øl, men du kan også vælge mellem et udvalg af lækker naturvin.

Du behøver dog ikke spise på Friheden. Det er også et sted, hvor du kan hænge ud om aftenen. Stemningen er fantastisk og i weekenden sætter dygtige DJ’s stemningen i vejret.

0
Indkøbskurv