UNIKKE VIELSESRINGE

Unikke speciallavede vielsesringe

Altid håndlavede smykker

Tal direkte med smykkedesigneren

Få lavet jeres helt personlige og unikke vielsesringe til den store dag. Håndlavede vielsesringe enten fra min webshop, eller speciallavede lige efter jeres ønsker og hænder. I bestemmer materialerne: Sølv, Oxideret sølv, guld, diamanter….valget er 100% jeres. 

Ønsker du specialdesignede forlovelses- eller vielsesringe?

Speciallavede vielsesringe

HÅNDLAVEDE FORLOVELSE- OG VIELSESRINGE

Tillykke med jeres kærlighed.

Jeg glæder mig til at møde jer, så vi i samarbejde kan finde frem til præcis det design til jeres forlovelses- og vielsesringe, som skal være symbolet på jeres kærlighed.

Book et personligt møde med mig i butikken i København og fortæl mig om jeres ønsker og vær selv med til at designe de unikke vielsesringe / forlovelsesringe, som I drømmer om.

Besøg Stinne Holm på instagram  for at se flere speciallavede smykker og unikke vielsesringe.

Speciallavede vielsesringe

Jeg er vild med at designe unikke vielsesringe og laver derfor utrolig mange af dem.

Det vigtigste for mig er at designe og lave vielsesringe, der er personlige – og afspejler lige netop jeres forhold!

Vi vælger derfor sammen grundprofilen, udformningen og detaljerne, så det passer til jeres ønsker og forestillinger. Også derfor er alle ringe altid unikke og helt speciallavede.

Hvad end I er til elegante, traditionelle og klassiske forlovelses- eller vielsesringe eller til anderledes og utraditionelle ringe, kan jeg lave dem. Det handler nemlig grundlæggende om at finde frem til et design, som er det helt rigtige for jer og noget, som I har lyst til at gå med. Altid.

Viser alle 4 resultater

Unikke vielsesringe

Unikke ringe, der er symbolet på jeres kærlighed

Alle par har forskellige ønsker og tanker til deres vielsesringe –  måske er det essentielt for jer, at jeres unikke vielsesringe fremstår som et tydeligt par, eller måske er det kun den ene part, der ønsker en ring i første omgang.

Det vigtigste for vores samarbejde er, at I får vielsesringe I er glade for, og som I har lyst til at bære resten af livet.

Om ringene skal være matte eller blanke, med eller uden diamanter eller andre ædelstene, i sølv eller guld, med eller uden graveringer eller andre detaljer, er alt sammen noget vi snakker os frem til.

Det siger mine kunder

GMB anmeldelser

Stinne har både fantastiske smykker og virkelig god kundeservice. Stinne har lavet vores vielsesringe, og de er blevet lige som jeg ønskede mig dem.

Marie Warthoe

GMB anmeldelser

Vi har fået to helt unikke vielsesringe i Stinne Holms smukke design. Ringenes signaturistiske facetter er lavet på en helt særlig måde for at imødekomme vores hænder, ringene i samhørighed og min forlovelsesring.

Cathrine Scavenius

GMB anmeldelser

Stinne lavede vores vielsesringe, og de blev så unikke og smukke, og de var med til at gøre vores dag og symbol på vores kærlighed så speciel. Stinne har fra start af givet os en service udover det sædvanlige

Rebecca

GMB anmeldelser

Sublim kundeservice! Stinne har specialdesignet vores vielsesringe i et fantastisk forløb. Vi anbefaler hende til alle, der ønsker kvalitetssmykker i unikt design!

Pernille Nyvang Jørgensen

GMB anmeldelser

Wow Stinne Holm er fantastisk !! Skulle have lavet en ret så speciel og krævende forlovelsesring med en dråbeformet diamant.  Alt fra idé, proces, løbende kommunikation og det færdige produkt har været fantastisk.

M Nygaard

Book møde i mit værksted i København

Lad os sammen gå over jeres tanker og ideer til hvordan de perfekte ringe ser ud for jer. I er velkomne til at komme forbi mit smykkeværksted på Nørrebro for at snakke om det in person eller vi kan i første omgang tage en snak over telefonen.

På dette møde vil vi konkretisere, hvad I er på jagt efter og arbejde henimod det færdige resultat – fra en idé i jeres bevidsthed til et værdifuldt symbol på jeres kærlighed.

speciallavet forlovelsesring

KONTAKT

STINNEHOLM
Stefansgade 17, st. tv.
2200 København N.

+45 28349803
contact@stinneholm.com

CVR: DK-32235816
Google Maps

0
Indkøbskurv