De fem bedste seværdigheder på Nørrebro, når du har lidt tid tilovers

Der kan være mange årsager til, at du har en smule tid tilovers, når du er på Nørrebro. Det kan være, at du har været en tur ved guldsmeden på Nørrebro, måske har du et møde med en ven, eller måske har du bare lyst til at udforske bydelen. Uanset hvad, så er der mange ting, som du kan få tiden til at gå med. Nørrebro er nemlig ikke bare en hvilken som helst del af København, men er en af de dele, som har allermest at byde på. 

Derfor vil der her være fem gode og alternative steder, som du kan besøge, hvis du har en smule tid på hænderne, og du har lyst til at se nogle seværdigheder på Nørrebro.

Hvis du er til en kulturel oplevelse

Der er mange interessante ting på Nørrebro, men mange af dem er dog også ting, som man kan finde andre steder. Derfor kan det være sjovt at gå ud på udflugt for at finde nogle af de mere unikke steder i byen. 

Og et af de steder, som man garanteret ikke kan finde noget andet sted end Nørrebro, er Superkilen, og i særdeles Den Røde og Den Sorte Plads. Det er to områder, som er farvet helt i hver sin farve, og det gør, at det kan føles lidt ligesom om man træder over på en anden planet, når man går ind på pladserne. Den Røde Plads’ mange nuancer af rød, og Den Sorte Plads’ hvide striber på det sorte gulv er ulige noget andet, man normalt ser i en by. 

Så, har man noget tid, og har man lyst til at se noget, som man ikke kommer til at glemme lige foreløbigt, så er det uden tvivl Superkilen, man skal tage et smut over på. Det er en af de måske mest unikke seværdigheder på Nørrebro. 

Kilen på Nørrebro

Når det er byen, der trækker 

Det er dog ikke alle, som har lyst til at bruge tid på at finde et eller andet mærkeligt og unikt område. Der er også dem, som bare godt kunne tænke sig at opleve nogle af Nørrebros hyggeligste og mest interessante gader, som har alt hvad hjertet kunne ønske sig. 

Er man en af dem, så kan man ikke undgå at tage en tur hen på Jægersborggade og Stefansgade. Især Jægersborggade plejede ikke at være et specielt godt sted, men enorme renoveringer har gjort gaden til en af de absolut hyggeligste på hele Nørrebro, og det er ikke uden grund. Der er utallige små butikker og caféer på Nørrebro, og uanset hvad man kunne ønske sig – om det er restauranter, nyt tøj eller noget helt andet – så kan man finde det der. 

Disse gader er også nogle af de mest kendte seværdigheder på Nørrebro, og det er ikke uden grund. Både fordi der er alverdens slags butikker, og så fordi man også blot kan vandre rundt på må og få og nyde områderne. 

En smule natur er også godt

Når man engang er blevet træt af de mere almindelige seværdigheder på Nørrebro, kan det være, at man har brug for en lille pause fra bylivet, og det kan man også nemt få. På Nørrebro ligger nemlig også Hans Tavsens Park, som er det perfekte sted for dem, der godt kan lide en smule natur. 

Det er måske ikke den mest kendte seværdighed på Nørrebro, men det er ikke desto mindre en fredfyldt del af en levende by, så det kan også være et meget godt sted at besøge, hvis man har tiden. 

Assistens kirkegården Nørrebro

Hvis du har lyst til at møde fortiden

Og lige ved siden af Hans Tavsens Park ligger også Assistentens Kirkegård. På trods af at det er en kirkegård, er det også et af de populære tilflugtssteder for Nørrebros indbyggere, for det er, ganske som parken ved siden af, et fredfyldt åndehul midt i en travl hverdag. 

Der er mange forskellige seværdigheder på Nørrebro, så man kunne spørge sig selv, hvad der er specielt ved lige præcist Assistentens Kirkegård. Svaret er, at det ikke bare er et dejlig fredfyldt og roligt sted, men det er også hvilestedet for bl.a. H. C. Andersen og Master Fatman. 

Og når det er tid til en pause i byen

Der er dog selvfølgelig også dem, som foretrækker byens liv frem for naturens stilhed, og har de brug for et lille hvil, så er der også plads til dem. Blandt de mange seværdigheder på Nørrebro er der også Sankt Hans Torv

Sankt Hans Torv er en plads, som nu om dage er fyldt til randen med liv og mennesker. Den er omgivet med caféer, restauranter og utallige forretninger, som har alt, hvad man skulle ønske sig, og er man lidt træt i benene, så er der også steder, hvor man kan sidde ned. 

Er man på en sightseeingtur og prøver at finde alle de bedste seværdigheder på Nørrebro, så ligger den flotte Sankt Johannes Kirke også i nærheden. 

0
Indkøbskurv