STINNE HOLM

DIN GULDSMED I KØBENHAVN Og FREDERIKSBERG
Guldsmed Frederiksberg Stinne Holm

GULDSMED TÆT PÅ FREDERIKSBERG

Hos guldsmed Stinne Holm i Stefansgade tæt på Frederiksberg og Østerbro designer og laver vi håndlavede smykker helt fra bunden i eget design og efter vore kunders ønsker.

Stinne Holm smykker er rå og grafiske i rene, skarpe linjer, og samtidig eksklusive og feminine.

I webshoppen og i smykkeforretning tæt på Frederiksberg finder du smykker i alle kategorier både fingerringe, ørestikker og øreringe, armbånd, halskæder, herresmykker og unika vielsesringe.

MØD STINNE HOLM

Stinne Holm er udlært som guldsmed med medalje i 2004 og har haft eget studie og smykkeværksted i Stefansgade på Nørrebro i København siden 2010.

“Som guldsmed har jeg konstant øje for ny inspiration. Mit design er unikt og autentisk, kendetegnet ved rene, grafiske linjer og med fokus på materialer af bedste kvalitet.”

Stinne Holm

Guldsmed tæt på Frederiksberg Stinne Holm
Speciallavede smykker på Frederiksberg

SPECIALLAVEDE SMYKKER PÅ FREDERIKSBERG

Stinne Holm elsker håndværket og mener at smykker er skabt til at blive brugt. Derfor tilbyder vi også at designe personlige og unikke smykker fra smykker du ikke bruger mere.

Du kan naturligvis også selv være med til i processen med at designe dit helt personlige smykke. Enten ved at ændre på et eksisterende smykke eller ved at smelte arvestykker om, så du får et helt unikt og personligt smykke.

Vi designer også eksklusive forlovelsesringe og vielsesringe, som I selv kan være med til at sætte jeres helt eget præg på, så I får det ultimative symbol på jeres kærlighed.

SÅDAN BLIVER ET SMYKKE TIL

Det siger mine kunder

GMB anmeldelser

Stinne har både fantastiske smykker og virkelig god kundeservice. Stinne har lavet vores vielsesringe, og de er blevet lige som jeg ønskede mig dem.

Marie Warthoe

GMB anmeldelser

Stinne er ikke bare en superdygtig guldsmed, der laver smukke og unikke smykker. Hun er også en kreativ og empatisk kvinde.

Mi Thomsen

GMB anmeldelser

Stinne er verdens bedste guldsmed med den sejeste stil. Hun laver de fineste smykker der både er rå, grafiske og meget smukke.

Mille Bonde

GMB anmeldelser

Sublim kundeservice! Stinne har specialdesignet vores vielsesringe i et fantastisk forløb. Vi anbefaler hende til alle, der ønsker kvalitetssmykker i unikt design!

Pernille Nyvang Jørgensen

GMB anmeldelser

Wow Stinne Holm er fantastisk !! Skulle have lavet en ret så speciel og krævende forlovelsesring med en dråbeformet diamant.  Alt fra idé, proces, løbende kommunikation og det færdige produkt har været fantastisk.

M Nygaard

GULDSMED TÆT PÅ FREDERIKSBERG

Du finder guldsmed Stinne Holms værksted i smukke og idyliske Stefansgade mindre end 2 km fra Frederiksberg Centret og Frederiksberg Hospital.  

Hvis du planlægger at tage metroen fra Frederiksberg Centret skal du sige af ved Nørrebros Runddel St. (Metro), hvor der kun er en kort gåtur til butikken. Se ruten fra Frederiksberg Centret til Stinne Holm her.

Vælger du at tage bilen til Stinne Holm er der en del parkeringspladser i Stefansgade, som er placeret i den gul betalingszone, hvilket er den billigste af betalingszonerne i Hovedstaden.

KONTAKT

STINNEHOLM
Stefansgade 17, st. tv.
2200 København N.

+45 28349803
contact@stinneholm.com

CVR: DK-32235816
Google Maps

0
Indkøbskurv