GULDSMED NØRREBRO

Guldsmed Nørrebro i København

GULDSMED PÅ NØRREBRO

På smukke Stefansgade på Nørrebro i København ligger guldsmed Stinneholm.

Guldsmeden i Stefansgade er placeret i det mest fantastiske område af Nørrebro, kun et stenkast fra bydelens livsåre og hovedgade, Nørrebrogade. Kvarteret ligger tæt på Frederiksberg og Østerbro

Kvarteret er fuld af kultur og grønne områder, men selvom der altid er gang i gaden og fuld af liv det meste af døgnets 24 timer, så er det et af de mest trygge områder på Nørrebro.

Udover guldsmed Stinne Holm og alle de andre butikker på Stefansgade, bor der alt fra børnefamilier, singler, ægtepar og ældre mennesker på Stefansgade.

 

SMYKKER PÅ NØRREBRO

Når jeg sidder i mit lille guldsmede-værksted og butik, møder jeg rigtig mange forskellige typer mennesker.

Jeg møder piger der elsker at bære smykker – hver dag. Jeg møder også ofte manden der elsker at give smykker i gaver. Et fællestræk ved alle er, at de ved, at smykker har en rigtig stor betydning i vores liv.

Med et smukt og elegant smykke fra guldsmeden kan du vise din kærlighed. Du kan også søge hjælp hos din guldsmed på Nørrebro, hvis du vil skifte stil eller look på dine smykker – eller blot vise smykket frem.

I min lille guldsmed på Nørrebro har jeg en masse forskellige ringe, øreringe, armringe eller halskæder – der alle har et kantet, råt og elegant look.

Hvis du drømmer om at få lavet et helt unikt smykke, er jeg altid klar til at specialfremstille et smykke, som du er den eneste i verden, der bærer.

Jeg går altid efter et personligt udtryk i mine smykker, der naturligvis alle er håndlavede og lavet helt fra bunden. Når du ser mine smykker, vil du se en let genkendelig stil.

Guldsmed Stinne Holm på Nørrebro

Det siger mine kunder

GMB anmeldelser

Stinne har både fantastiske smykker og virkelig god kundeservice. Stinne har lavet vores vielsesringe, og de er blevet lige som jeg ønskede mig dem.

Marie Warthoe

GMB anmeldelser

Stinne er ikke bare en superdygtig guldsmed, der laver smukke og unikke smykker. Hun er også en kreativ og empatisk kvinde.

Mi Thomsen

GMB anmeldelser

Stinne er verdens bedste guldsmed med den sejeste stil. Hun laver de fineste smykker der både er rå, grafiske og meget smukke.

Mille Bonde

GMB anmeldelser

Sublim kundeservice! Stinne har specialdesignet vores vielsesringe i et fantastisk forløb. Vi anbefaler hende til alle, der ønsker kvalitetssmykker i unikt design!

Pernille Nyvang Jørgensen

GMB anmeldelser

Wow Stinne Holm er fantastisk !! Skulle have lavet en ret så speciel og krævende forlovelsesring med en dråbeformet diamant.  Alt fra idé, proces, løbende kommunikation og det færdige produkt har været fantastisk.

M Nygaard

MED TOGET TIL NØRREBRO

Du kan altid besøge guldsmed Stinne Holm på Nørrebro i København.

Hvis du kommer med tog fra Københavns Hovedbanegård, kan du tage regionaltoget mod Østerport og stå af på en første station Nørreport.

På Nørreport Station går du op til Nørre Voldgade og tager buslinie 5C mod Herlev Hospital. Efter 6 stop, lige efter Nørrebro Runddel, står du af bussen ved hjørnet mellem Nørrebrogade og Stefansgade.

TAG METROEN TIL NØRREBRO

Med åbningen af den nye Metroring, er det nemt for alle i Hovedstaden at komme til Stefansgade. 

Tag Cityringen og stå af ved Nørrebros Runddel, hvorefter du har en kort gåtur til Stefansgade.

ADRESSE

Kig forbi butikken på
Stefansgade 17
2200 København N
+45 28 34 98 03

  ÅBNINGSTIDER 

                         

                            Tirsdag 11.00 – 17.30

                            Onsdag 11.00 – 15.00

                            Torsdag 11.00 – 17.30

                             Fredag 11.00 – 15.00

KONTAKT

STINNEHOLM
Stefansgade 17, st. tv.
2200 København N.

+45 28349803
contact@stinneholm.com

CVR: DK-32235816
Google Maps

0
Indkøbskurv