STINNE HOLM

DIN GULDSMED I KØBENHAVN
Guldsmed  Stinne Holm i København

GULDSMED I KØBENHAVN

Hvis du elsker smykker, skal du kigge forbi  smukke Stefansgade i København. På Nørrebro ligger guldsmeden Stinneholm.

Guldsmeden i København N ligger i et fascinerende område af Nørrebro. Hele kvarteret omkring Stefansgade er fyldt med et rigt kulturliv og grønne rekreative områder.

Hvis du kigger forbi Guldsmeden i København, vil du opleve masser gang i gaden og liv det meste af døgnets 24 timer. Samtidigt er det et af de mest trygge områder på Nørrebro.

Udover guldsmed Stinne Holm i København og alle de andre butikker på Stefansgade på Nørrebro, er området fyldt med børnefamilier, singler, ægtepar og ældre mennesker i lejlighederne.

GULDSMEDEN I KØBENHAVN

Når jeg sidder i mit lille guldsmede-værksted og butik, møder jeg rigtig mange forskellige typer mennesker.

Jeg møder piger der elsker at bære smykker – hver dag. Jeg møder også ofte manden der elsker at give smykker i gaver. Et fællestræk ved alle er, at de ved, at smykker har en rigtig stor betydning i vores liv.

Med et smukt og elegant smykke fra guldsmeden kan du vise din kærlighed. Du kan også søge hjælp hos din guldsmed på Nørrebro, hvis du vil skifte stil eller look på dine smykker – eller blot vise smykket frem.

I min lille guldsmed på Nørrebro har jeg en masse forskellige ringe, øreringe, armringe eller halskæder – der alle har et kantet, råt og elegant look. Ligesom jeg designer unikke og personlige vielsesringe, som passer perfekt til jeres stil, personligheder og naturligvis hænder.

Jeg går altid efter et personligt udtryk i mine smykker. Når du ser mine smykker, vil du se en let genkendelig stil.

Guldsmed i København Stinne Holm

Det siger mine kunder

GMB anmeldelser

Stinne har både fantastiske smykker og virkelig god kundeservice. Stinne har lavet vores vielsesringe, og de er blevet lige som jeg ønskede mig dem.

Marie Warthoe

GMB anmeldelser

Stinne er ikke bare en superdygtig guldsmed, der laver smukke og unikke smykker. Hun er også en kreativ og empatisk kvinde.

Mi Thomsen

GMB anmeldelser

Stinne er verdens bedste guldsmed med den sejeste stil. Hun laver de fineste smykker der både er rå, grafiske og meget smukke.

Mille Bonde

GMB anmeldelser

Sublim kundeservice! Stinne har specialdesignet vores vielsesringe i et fantastisk forløb. Vi anbefaler hende til alle, der ønsker kvalitetssmykker i unikt design!

Pernille Nyvang Jørgensen

GMB anmeldelser

Wow Stinne Holm er fantastisk !! Skulle have lavet en ret så speciel og krævende forlovelsesring med en dråbeformet diamant.  Alt fra idé, proces, løbende kommunikation og det færdige produkt har været fantastisk.

M Nygaard

MED TOGET FRA KØBENHAVN

Hvis du leder efter transport til min butik i København skal du se med her.

Hvis du planlægger at komme med toget fra Københavns Hovedbanegård, er det nemt at tage regionaltoget mod Østerport og stå af på Nørreport Station.

Her skal du gå til Nørre Voldgade og tage bus 5C mod Herlev Hospital. Allerede efter få minutter og 6 stop, lige efter Nørrebro Runddel, skal du stå af bussen ved hjørnet mellem Nørrebrogade og Stefansgade.

Hvis du kommer direkte fra Nørrebro Station kan du tage buslinje 5C mod Københavns Lufthavn og stå af efter kun 2 minutter (og kun 2 stop) på Stefansgade.

ADRESSE

Kig forbi butikken på
Stefansgade 17
2200 København N
+45 28 34 98 03

ÅBNINGSTIDER

TIRSDAG:      11:00 – 17:30
ONSDAG:      11:00 – 15:00
TORSDAG:    11:00 – 17:30
FREDAG:       11:00 – 15:00

Stinne Holm

Guldsmed Stinne Holm Nørrebro

KONTAKT

STINNEHOLM.COM
Stefansgade 17, st. tv.
2200 København N.

+45 28349803
contact @ stinneholm.com

CVR: DK-32235816

Medlem af Kjøbenhavns Guldsmedelaug
Kontakt guldsmed København

KAN JEG HJÆLPE?

8 + 12 =

0
Indkøbskurv